Sonny en Dylan MAFS

Veronica Superguide logo
Sonny en Dylan MAFS
Married at First SightBN'ers

MAFS-koppel Sonny en Dylan 8 maanden samen: ‘Wij voor altijd’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Eline Elsinga

Sonny en Dylan vielen als een blok voor elkaar tijdens het programma Married at First Sight. Nu is het stel alweer acht maanden samen. Een mijlpaal die we natuurlijk niet onopgemerkt aan ons voorbij kunnen laten gaan.

Eerste foto samen

Op Instagram deelt Dylan een foto van hem samen met zijn wettelijke echtgenoot. “Deze foto hebben we gemaakt, nadat we onze telefoons terugkregen op ons feest 's avonds. Onze eerste foto samen!”, schrijft hij onder de foto.  

Lieve reactie

En Sonny zou Sonny niet zijn als niet heel lief onder de foto reageerde: “Wij voor altijd.” Ook fans reageren uitgebreid onder de foto en laten daarmee zien dat ze nog steeds helemaal weg zijn van dit superschattige koppel. 

 

De regels verbroken

De twee stalen alle harten van de kijkers toen ze de regels verbraken van het datingprogramma. Ze besloten om vervroegd samen te gaan wonen, omdat ze elkaar na de huwelijksreis al enorm misten, terwijl dat tegen het advies inging van de experts. 

 

‘Het begint nu pas’

Ondanks dat de experts het afraadden, bleven de twee in elkaar geloven en zijn ze nu hartstikke gelukkig met elkaar. "Het normale leven begint nu pas”, vertelde Dylan in een interview met Veronica Superguide.  

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder