Sonny en Dylan breken regels Married at First Sight

Dylan en Sonny in Married at First Sight

De hevig verliefde Married at First Sight-liefjes Sonny en Dylan lappen de regels van de experts aan hun laars. Echte liefde houd je niet tegen!

Astrid en Sander verrasten de Married at First Sight-kijker deze aflevering met zorgwekkend liefdesnieuws, maar gelukkig was het niet alléén maar kommer en kwel. Zo bloeide de liefde tussen Sonny en Dylan alleen maar meer op. De twee kwamen net terug van hun huwelijksreis in Venetië en voelden er weinig voor om een 'verplichte' tijd elkaar niet te zien vóór het samenwonen, de volgende stap in het MAFS-experiment. En wat doe je dan? Nou...

Alleen wonen ging mis

... Je kiepert die regels van de MAFS-experts gewoon uit het raam! "De experts vinden het beter dat een koppel na de reis even uit elkaar gaat om daarna helemaal opgeladen te gaan samenwonen", legde Carlo Boszhard nog uit in zijn voice-over, maar dan kent-ie Sonny en Dylan nog niet. "Ik mis mijn man heel erg", zei Dylan, moederziel alleen in zijn eigen huis. Sonny: "Wij zouden twee dagen alleen zijn, maar dat ging eigenlijk de eerste ochtend al mis."

Vervroegd samenwonen

Uiteindelijk besloten de mannen, die elkaar hélemaal gevonden hebben, om de afspraak met de experts effe links te laten liggen. In the name of love! Sonny: "We gingen al facetimen, bellen en appen. Dat ging steeds verder en verder en verder. De tweede dag zeiden we: 'Eigenlijk willen we elkaar gewoon zien'. Dat kan eigenlijk niet, want je hebt natuurlijk afspraken gemaakt met de experts, maar het gevoel was zó sterk dat we zoiets hadden van: 'Jammer voor hun, we gaan het gewoon doen'." Sonny moest bijna 2,5 uur karren om bij het huis van zijn man te komen, maar dat is het meer dan waard, zo gaf hij aan. Aww...

Wat vinden de experts?

Helaas kregen we in deze aflevering géén reactie van de matchmakers te zien, maar die zullen echt niet protesteren: als het zó goed gaat, blijkt wel dat ze hier een perfecte match hebben gemaakt! En waarom zou je de mannen dan tegen willen houden? Er speelt vast nog iets mee: de experts zullen maar wat blij zijn dat ze na de vier (!) voorgaande seizoenen zonder blijvende match, nu eindelijk een mogelijke voltreffer te pakken hebben!

Married at First Sight is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken kan via Videoland. Bij sommige andere koppels gaat het trouwens wél slecht: zo zitten Joep en Caroline in een flinke trouwdip.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we De Harry Potter-quiz, The Bubble en Julia. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.