Even voorstellen! Dit zijn de deelnemers van MAFS: Match or Mistake

Door Emma de Wijer
MAFS Match or Mistake

Hoera, Married at First Sight komt bijna weer op de buis! Vorige week werden we verrast door de aankondiging van een spiksplinternieuw seizoen mét een twist, nu mogen we kennismaken met de veertien singles.

Trouwen met een wildvreemde? De deelnemers van MAFS: Match or Mistake durven het aan. We stellen de deelnemers van dit speciale seizoen vast aan je voor.

Deveny

Deveny is 26 jaar en houdt van shoppen, reizen en uit eten gaan. Ze droom ervan om samen met een man een leven op te bouwen.

Evelien

De 32-jarige Evelien woont in Heemskerk. Bij haar moet je niet aankloppen met oppervlakkigheid: deze dame zoekt iemand met wie ze diepgaande gesprekken kan voeren. Maar ze wil óók lol met hem kunnen maken.

Laury

Laury (30) is yoga- en ademdocent en komt tot rust in de natuur. Ruzie maken doet ze liever niet - al zoekt ze wel een partner die sterk in zijn schoenen staat.

Roxy

Lol maken doet de 29-jarige Roxy maar al te graag. Een man kan haar hart veroveren door initiatief te nemen en betrouwbaar te zijn. Ze hoopt op een partner die haar aanvult.

Kendall

Thuisblijven of borrelen? De 32-jarige Kendall vindt het allebei heerlijk. Ze knapt af op een man die arrogant is: ze zoekt juist een partner die lief en warm is. Respect en vertrouwen staan bij Kendall hoog in het vaandel.

Anita

De 28-jarige Anita staat positief in het leven. Ze heeft een hekel aan mannen die klagen. Wel zoekt deze Assenaar een man met humor.

Yvette

Yvette (41) heeft een succesvol eigen bedrijf en is erg ambitieus. Hoe je haar hart kan veroveren? Door vrolijk in het leven te staan en net zoveel ambitie te hebben als zij. 

Toychyro

Toychyro (31) is erg sportief. Hij doet aan fitness, American football en basketbal. Hij hoopt op een intelligente, ambitieuze vrouw met een sportief lichaam.  

Alwin

Alwin (30) uit Amersfoort is op zoek naar een ambitieuze vrouw die het leuk vindt om te sporten.Is ze ook niet op haar mondje gevallen? Dan ziet Alwin haar helemaal zitten.

Rizwan

Rizwan (28) trekt graag zijn wandelschoenen aan, maar vindt het ook heerlijk om op de bank te ploffen met een goede serie. Vertrouwen, eerlijkheid en open communicatie staan bij hem hoog in het vaandel als het op relaties aankomt.

Mark

Mark (46) komt uit Arcen en is klaar voor de liefde. Hij hoopt een serieuze relatie aan het programma over te houden. Hij is erg gericht op zijn familie en vrienden.

Jesse

Jesse is een echt feestbeest. Ook houdt hij van sporten. Hij is op zoek naar een sociale, spannende vrouw die een vlotte babbel heeft.

Feyyaz

Waar je Feyyaz vaak vindt? De sportschool. Slechts één dag in de week is hij daar niet te vinden. De 33-jarige Feyyaz komt uit Veghel en heeft een zoontje. Hij vindt wederzijds respect het belangrijkst in een relatie.

Brian

De Amsterdamse Brian (32) is een echte familieman. Hij wordt omschreven als een gevoelige jongen met een hart van goud. In een nieuwe relatie hoopt hij op eerlijkheid en vertrouwen.

Dit zijn de deelnemers van MAFS: Match or Mistake:

Married At First Sight: Match or Mistake

RTL heeft vandaag bekend gemaakt dat er een speciale versie van Married At First Sight (MAFS) aankomt. In de reeks Married At First Sight: Match or Mistake besluiten veertien singles te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet. Ze worden door het team van experts via de wetenschap aan elkaar gekoppeld. Anders dan je gewend bent van de spraakmakende datingshow gaan de newlyweds ditmaal echter niet alleen op huwelijksreis…

Met de groep op huwelijksreis

Groepsdynamiek speelt een belangrijke rol in Married At First Sight: Match or Mistake. Zo gaan alle koppels met elkaar op vakantie. Daarna verkassen ze voor de samenwoonfase allemaal naar hetzelfde appartementencomplex, waar ze opdrachten en activiteiten moeten uitvoeren. Daaronder bijvoorbeeld de stay or leave-ceremonies. Hierbij geven de koppels aan of ze stoppen of doorgaan met elkaar. Alleen wanneer beide partijen willen stoppen, mogen ze uit elkaar.

Married At First Sight: Match or Mistake is gemaakt naar Brits en Australisch recept. En laten dat nou net onze favoriete MAFS-versies zijn – check hier onze volledige ranking!

Married At First Sight: Match or Mistake is vanaf maandag 22 augustus te zien bij Videoland en de eerste week als première bij RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.