Married At First Sight MAFS Carlo Boszhard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Married At First Sight MAFS Carlo Boszhard
Married at First SightRTLTV

Zien! Extra seizoen Married At First Sight met bijzondere twist

|
|

Laatste update:

Er komt een speciaal seizoen van Married At First Sight aan! In deze reeks speelt groepsdynamiek een grote rol… Dat betekent met de groep op huwelijksreis en in hetzelfde gebouw samenwonen!

Married At First Sight – Match or Mistake

RTL heeft vandaag bekend gemaakt dat er een speciale versie van Married At First Sight (MAFS) aankomt. In de reeks Married At First Sight – Match or Mistake besluiten veertien singles te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet. Ze worden door het team van experts via de wetenschap aan elkaar gekoppeld. Anders dan je gewend bent van de spraakmakende datingshow gaan de newlyweds ditmaal echter niet alleen op huwelijksreis…

Met de groep op huwelijksreis

Groepsdynamiek speelt een belangrijke rol in Married At First Sight – Match or Mistake. Zo gaan alle koppels met elkaar op vakantie. Daarna verkassen ze voor de samenwoonfase allemaal naar hetzelfde appartementencomplex, waar ze opdrachten en activiteiten moeten uitvoeren. Daaronder bijvoorbeeld de stay or leave-ceremonies. Hierbij geven de koppels aan of ze stoppen of doorgaan met elkaar. Alleen wanneer beide partijen willen stoppen, mogen ze uit elkaar.

Married At First Sight – Match or Mistake is gemaakt naar Brits en Australisch recept. En laten dat nou net onze favoriete MAFS-versies zijn – check hier onze volledige ranking!

Benieuwd geworden? Married At First Sight – Match or Mistake is vanaf maandag 22 augustus te zien bij Videoland en de eerste week als première bij RTL 4.

P.S. Dit is de volledige Videoland-releaselijst voor de komende weken.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder