Hoe is het nu met Rowan en Astleigh uit Married at First Sight?

Door Emma de Wijer
Rowan en Astleigh

Vanaf moment één was het raak tussen Rowan en Astleigh in Married at First Sight. Ze zijn voor de makers hét bewijs dat het liefdesexperiment wel degelijk werkt: de twee besloten in de laatste aflevering om getrouwd te blijven. Is alles nog steeds koek en ei?

Waar veruit de meeste MAFS-huwelijken eindigen in een scheiding, is het bij Rowan en Astleigh een sprookje. Het stel heeft het avontuur zowat fluitend doorstaan. Dat ze getrouwd wilden blijven verraste dan ook niemand. En ja hoor, ook nu zijn de twee nog heel gelukkig met elkaar! 

Samenwonen

Rowan en Astleigh hebben na MAFS lekker doorgepakt. De laatste opnames waren eind 2021, in januari trok Rowan al in bij haar kersverse echtgenoot. "Tijdens het programma test ieder koppel natuurlijk of ze samen kunnen wonen. Dat beviel ons zo goed dat we besloten om maar direct voor altijd bij elkaar in te trekken", zei ze in het voorjaar tegen het AD. 

Eindelijk in het openbaar

Vanaf mei, na de laatste MAFS-aflevering, mocht het stel pas met elkaar in het openbaar treden. De leuke uitjes moesten dus goed ingehaald worden! Ze maken graag wandelingen over het strand of doen iets actiefs als suppen of fitnessen. 

Aanzoek

Maar het meest bijzondere wat Rowan en Astleigh de afgelopen maanden hebben meegemaakt is ongetwijfeld hun vakantie naar Ibiza. Daar had Astleigh namelijk een heel bijzondere verrassing voor zijn vrouw in petto: hij vroeg haar ten huwelijk! Hij ging op het Spaanse eiland op zijn knie voor Rowan. "De cirkel is rond", schrijft hij. "Wat is een huwelijk zonder aanzoek!? Wij doorlopen de liefde op onze eigen bijzondere manier❤️"

Huisje, boompje... én een beestje?

Het stel twijfelt niet aan hun toekomst samen. "We weten zeker dat we nog heel lang bij elkaar willen blijven", zegt Rowan. Het huisje en boompje hebben ze, en over het beestje fantaseren ze al. "We willen in de toekomst ook heel graag een gezinnetje stichten."

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.