Rowan en Astleigh Married at First Sight

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rowan en Astleigh Married at First Sight
Married at First SightBN'ers

MAFS-Astleigh en Rowan zetten bijzondere liefdesstap

|
|

Laatste update:

Married at First Sight-sterren Rowan en Astleigh gaan next level in hun liefde voor elkaar. De twee gingen eerder al 'Trouwen Zonder Kijken' - met héél veel succes - en nu heeft Astleigh zijn vrouw alsnog ten huwelijk gevraagd.

Want die mogelijkheid had hij natuurlijk niet in MAFS, waar-ie door de experts aan Rowan werd gekoppeld. Nu zijn de twee verloofd, zo zien we in een hartverwarmend filmpje op hun Insta.

Rowan en Astleigh 'full circle'

Rowan en Astleigh boekten eerder al liefdesprogress door samen te gaan wonen. Maar Astleigh vond het tijd voor nóg een mijlpaal. Hij ging op Ibiza op zijn knieën voor Rowan. "De cirkel is rond", schrijft hij. "Wat is een huwelijk zonder aanzoek!? Wij doorlopen de liefde op onze eigen bijzondere manier❤️" Nou, wat heerlijk!

MAFS-successen

Uiteraard zwijmelen hun volgers lekker mee bij deze bom van Disney-achtige liefde. Ook MAFS-collega Sonny, die aan het programma ook een blijvende liefde overhield in de vorm van hubby Dylan, liet van zich horen in de comments. "Wat een prachtig sprookje jullie samen, trots op jullie!"

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder