Rowan en Astleigh

Veronica Superguide logo
Rowan en Astleigh
Married at First Sight

Hoe gaat het samenwonen nu tussen MAFS-Rowan en Astleigh?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Emma de Wijer

Waar het MAFS-avontuur voor de meeste stellen als een domper is geëindigd, hebben Rowan en Astleigh wél de liefde gevonden. Het stel is nog altijd getrouwd en woont zelfs al samen. De tortelduifjes vertellen hoe het samenwonen bevalt. 

Gelukkig stel

Fans van Rowan en Astleigh kunnen opgelucht ademhalen: ze zijn nog altijd dolblij met elkaar. "We zijn een gelukkig stel", zegt de MAFS-deelneemster tegen RTL Boulevard. "Wij wonen nu een tijd samen hier en dat bevalt eigenlijk heel erg goed."

Wilde rit

Het stel kijkt positief terug op het experiment. "Het was een wilde rit en we hebben het samen gedaan. Nu zitten we hier. Ik had het voor geen goud willen missen. Absoluut niet", vertelt Astleigh. Rowan heeft er met volle teugen van genoten, maar beseft ook dat lang niet elke deelnemer zo'n leuk avontuur heeft gehad. "We hebben ook ontzettend mazzel gehad dat wij elkaar hebben getroffen."

'We gaan ervoor'

Op Sonny en Dylan na zijn verder alle stellen van dit MAFS-seizoen gesneuveld. Waarom hebben Rowan en Astleigh het wél gered? De MAFS-deelnemer weet het wel. "We waren echt honderd procent dedicated. We gingen er echt voor. En we gaan er nog steeds voor. Dat is onze kracht." Dat het stel geliefd is bij kijkers, heeft Rowan wel gemerkt. "Ik heb ontzettend veel lieve reacties gekregen van mensen die met ons meeleefden."

Geen geheim

Ondanks dat Rowan een fijne tijd heeft gehad in MAFS, is ze vooral opgelucht dat het voorbij is. "Ik ben ook wel erg blij dat het er nu op zit, dat we nu samen in het openbaar kunnen verschijnen en geen geheim meer met ons meedragen."

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder