Henry Cavill verlaat The Witcher

Henry Cavill in The Witcher

Henry Cavill stopt met de rol van Geralt of Rivia in de populaire Netflix-serie The Witcher! Netflix maakte dit vandaag bekend, en vertelde óók dat de serie verlengd is met een vierde seizoen. De opvolger van Henry Cavill is acteur Liam Hemsworth.

Henry Cavill maakte vandaag bekend dat hij het zwaard van Geralt aan de wilgen hangt. Hij vertelde enorm genoten te hebben van The Witcher, en wenst zijn opvolger Liam Hemsworth (The Hunger Games, Poker Face) veel succes. Hemsworth verklaart ‘al jarenlang fan te zijn van Henry’, en wil zijn best doen als vervanger van de populaire acteur. Gezien Cavill enorm populair was in de serie wordt dat vast een hele klus!

Waarom verlaat Henry Cavill The Witcher?

Recent werd bekend dat Henry Cavill de cape van Superman weer aantrekt, en er gaan nog steeds geruchten dat Cavill in de race is om geheimagent James Bond te spelen. Mogelijk heeft één van deze rollen Henry ervan overtuigd om te stoppen met The Witcher, maar dat is nu nog speculatie.

Sowieso is het afscheid van Henry Cavill nog toekomstmuziek voor The Witcher. Het derde seizoen van de serie verschijnt pas in de zomer van 2023. Op 25 december verschijnt er trouwens ook een prequel op de populaire fantasy-serie: Blood Origin.