Caroline uit B&B Vol Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Caroline uit B&B Vol Liefde
TVB&B vol Liefde

‘Heftig!’ Oud-kandidate Caroline over nieuwe B&B Vol Liefde

|
|

Laatste update:

De liefdesavonturen in B&B Vol Liefde houden Nederland de laatste weken behoorlijk bezig! Kijkers verbaasden zich over de bazige Desiree, de onverstaanbare Richard én de hyper-gespannen Astrid. Oud-kandidate Caroline kijkt het tweede seizoen óók, en vindt het programma nogal heftig.

Caroline vond in het vorige seizoen de liefde bij Eric. Terwijl zij in Oostenrijk zat, en hij in Nederland, bedacht ze zich: ‘Dit gaat niet voor een lange termijn bij me passen.’ Na wat tegenslagen verkocht ze haar Oostenrijkse B&B, en wil ze een nieuwe bed en breakfast openen in Drenthe. De oud-kandidate is behoorlijk geschrokken door het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde, zo zegt ze tegen de Telegraaf.

Het ergste vindt Caroline de vele ongemakkelijke stiltes die bij sommige kandidaten vallen, zoals bij Natasja en Dirk. ‘Die ongemakkelijke stiltes vind ik af en toe best heftig. Dan denk ik: als je eigenlijk al zo duidelijk weet dat het met iemand niets gaat worden, ga dan gewoon naar huis! Of stuur iemand weg.’

Deelnemers én hun gasten kijken graag even de kat uit de boom, maar in sommige gevallen een béétje te lang. Kandidaten willen ook niet té snel iemand afserveren, maar daar pesten ze eigenlijk alleen zichzelf (en hun wannabe-lovers) mee.

B&B zonder Desiree

Natuurlijk heeft Caroline een speciale vermelding voor dé kandidate van 2022: Desiree. De luidruchtige dame zette in haar eentje een hele Italiaanse markt op stelten. ‘Dat waren voor mij toch wel dingen dat ik denk: Hmmmm, ja, ik weet het niet zo goed.’

Desiree en Hans zijn inmiddels van elkaar verlost, maar voor Desiree in de plaats kwam er wéér een opmerkelijk type langs. Sylvia versierde onder het oog van Hans zelfs één of andere willekeurige Duitser! Op andere momenten hangt ze als een soort 'luipaard' in een boom.

Je ziet B&B Vol Liefde elke werkdag op RTL4, vanaf 20:25 uur. In ons dossier houden we alle belangrijke ontwikkelingen voor je bij.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder