B&B Vol Liefde Caroline

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
B&B Vol Liefde Caroline
B&B vol Liefde

B&B Vol Liefde-Caroline gaat het avontuur weer aan: ‘het ging kriebelen’

|
|

Laatste update:

Caroline timmert hard aan een nieuwe B&B in Drenthe, nadat ze vorige zomer meedeed met B&B: Vol Liefde. Even leek het te klikken met Eric, maar hun liefdesverhaal was snel uitgeschreven. Toch geeft ze de zoektocht naar zoetsappige liefde niet op.

B&B

In een interview met RTL Boulevard praat de B&B-hostess over haar nieuwe Bed & Breakfast, de liefde en over B&B-Eric. Vorig jaar verkocht ze haar B&B en had ze wat tegenslagen, maar nu vertelt ze met vreugde over haar nieuwe businessplannen. De B&B komt waarschijnlijk “in Drenthe. Ik wil het liefst een mooie boerderij hebben, met twee of drie kamers. En dan weer heerlijk gastvrouw zijn. Daarom heb ik bedacht; ik ga het gewoon weer opnieuw doen. Het ging heel erg kriebelen.

Caroliefde

Is er een nieuwe vent die haar een ontbijtje op bed brengt? “Nee! Er is nog geen nieuwe man in mijn leven. Wie weet ga ik die tegenkomen in Drenthe, of waar dan ook, en ik blijf uiteraard geloven in de liefde. Hij is er, hij bestaat op deze wereld, alleen waar is de vraag.

Casa & Casanova

Het was in elk geval niet in de armen van Eric. “Toen hij in Nederland was – en ik zat natuurlijk in Oostenrijk – toen dacht ik ‘is dit echt de man van mijn dromen?’. Alle hectiek was weg, dus dan heb je tijd om na te denken. Toen had ik de conclusie; nee, dit gaat niet voor een lange termijn bij mij passen.” Caroline vond het de juiste beslissing, maar volgens haar was het lastig voor Eric. “Dat gaat zo in het leven. Ik moet gewoon m’n hart volgen, dus ja, toen hield het op tussen ons.

B&B Vol Liefde is vanaf maandag 11 juli elke maandag t/m vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en is meteen een week vooruit te kijken bij Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder