Zó zit het nu tussen Caroline en Eric uit B&B Vol Liefde!

Door Robin Heerkens
Eric en Caroline in BB Vol Liefde

Gisterenavond kwam RTL 4 dan wel leuk en aardig met een laatste aflevering van tv-hit B&B Vol Liefde, maar we kwamen niet te weten hoe de vlag er nu bij hangt bij Eric en Caroline. Tot nu! Dit is hoe het nu gaat tussen de twee.

Meer B&B? Lees ook: Vincent vertelt waarom het misging tussen hem en MoniqueIn het slot van B&B Vol Liefde steeg de Oostenrijkse temperatuur flink! B&B-eigenaar Caroline en hondje Rose stuurden Jeroen weg en toen kreeg voetbaltrainer Eric vrij spel om 'Caro Clean' beter te leren kennen. Dat lukte: bij een borrel met vrienden gaf Caroline aan dat ze het wel wil proberen met Eric, waarna een zwoele kus volgde. Lekker!

Hoe is het nu met Caroline en Eric?

Maar... die opnames vonden maanden geleden al plaats. Is de beginnende verliefdheid inmiddels uitgegroeid tot écht daten? Of spatte de liefdesbubbel pijnlijk uiteen? Nou, grote teleurstelling incoming. Eric ging nog langs bij Caroline voor een lunchafspraak, maar daar is de vonk niet overgeslagen. Dat maakte RTL bekend in onderstaande Insta-post. Caroline blijft wel in de liefde geloven en dat is dan nog het enige mooie aan het hele verhaal...

Om niet meteen in een B&B-loos zwart gat te vallen, hebben we de allerbeste momenten uit B&B Vol Liefde voor je op een rij gezet.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.