B&B Vol Liefde-Caroline en Roosje gaan moeilijk gesprek aan met Jeroen

Door Robin Heerkens
Jeroen en Caroline in BB Vol Liefde

Bed and Breakfast-ondernemer Caroline uit RTL 4's tv-hit B&B Vol Liefde gaat in de uitzending van vanavond een moeilijk gesprek een met potentiële liefdespartner Jeroen. Gelukkig trippelt trouwe sidekick Roosje altijd in haar buurt.

Let op: dit artikel bevat spoilers voor de B&B Vol Liefde van vanavond!

Oké, we gaan eerlijk zijn: 'een moeilijk gesprek' schreven we vooral om de dikke spoiler te verhullen, want Caroline en Roosje - die hun criticasters maar azijnzeikers vinden - sturen Jeroen gewoon terug naar huis! De B&B-houdster moest de man wel apart nemen nadat hij in een eerdere uitzending met een soort van beginnende liefdesverklaring kwam. In de preview hieronder zie je hoe Caroline het slecht nieuwsgesprek aanpakt:

'Kan verliefd op je worden'

Jeroen vertelde tijdens het koken van zijn signature curry dat 'ie in potentie verliefd zou kunnen worden op Caroline. Ho even, dacht Caro: hier moet ze even ingrijpen voordat Jeroen (nog meer) gevoelens ontwikkelt.

Jeroen moet weg

"Ik vond het zo puur een eerlijk", blikte ze terug op het gesprek met Jeroen, "dat ik ook gewoon eerlijk naar jou toe wil zijn". Ze heeft een fijne tijd gehad met de man en vindt 'm een fijne vent, maar je hebt natuurlijk meer nodig dan 'fijn' - de sparkle ontbrak. "Het laatste wat ik wil is dat jij misschien gevoelens voor mij krijgt die ik niet kan beantwoorden."

B&B Vol... Liefde?

De B&B's zitten allesbehalve vol liefde. Hoewel Caroline na Jeroens exit nog altijd kans maakt op liefde met Eric, gaat het er bij Jacob bar en boos aan toe. Zijn vier dames bleken geen van allen matches en konden niet wachten tot het 'slot' van Jacobs noodgedwongen Portugese 'quarantaine-villa' ging. Ook bij Debbie in Italië zakte de sfeer tot standje Siberië nu zelfs Pascal het allemaal niet meer ziet zitten met haar. Wat een toestanden.

Hoe Jeroen op het slecht nieuwsgesprek reageert, zie je vanavond om 20:30 uur op RTL 4 in - *slikt tranen weg* - één van de laatste afleveringen van B&B Vol Liefde.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.