B&B Vol Liefde-Jacob en vrouwen vieren de vrijheid: 'Yes!'

Door Redactie
Jacob, B&B Vol Liefde

De afgelopen weken waren een ware rollercoaster voor Jacob en zijn vier vrouwen in B&B Vol Liefde. Al na een paar dagen was duidelijk dat er geen romantiek ging komen, zowel vanuit hen als vanuit de soms ongemakkelijke B&B-eigenaar. Gelukkig nadert het einde...

Jacobs constante struggle

Het zat 'm dan ook niet mee. B&B-eigenaar Jacob moest in tegenstelling tot de andere eigenaren vanwege de geldende coronamaatregelen in Portugal maar liefst 2 weken lang met zijn vrouwen in quarantaine. Nu kan dat leuk zijn als er ergens een klik is, maar die was al vanaf het begin ver te zoeken. De twee weken voelden dan ook als máánden, en dat werd er aflevering na aflevering niet beter op.

Afsluiter

Gelukkig nadert het einde en daarmee ook de quarantaineplicht. In de aflevering van vanavond mochten Jacob, Monica, Jennie, Anita en Sigrun eindelijk een avondje uit. De B&B-eigenaar hoopte de afgelopen veertien dagen gezellig af te sluiten en even terug te blikken op alles dat ze hebben meegemaakt.. Maar het werd vooral een herhaling van zetten. "Vier dames tegenover mij, En het is echt moeilijk om je daarmee staande te houden. Er is geen man in Nederland die het kan opnemen tegen vier dames."

Zoektocht naar zichzelf

Al met al heeft hij er wel wat van opgestoken. "Ik zie nu weer dat ik toch niet klaar ben. Ik ga maar een cursus psychologie doen. Over een jaar of 30 meld ik me weer." Zijn vrouwen gunde hij nog wel wat veren, maar hij is zelf ver de put ingezakt. "Ik betwijfel dat ik de liefde nog zal vinden, want jullie laten we twijfelen aan mezelf."

B&B Vol Liefde-Jacob en vrouwen vieren de vrijheid: 'Yes!'

Jennie reikt hem onverwachts nog de hand. "Weet je, Jacob, als je alleen het geluk hebt, kan je het uiteindelijk met anderen delen." Mooi!

B&B Vol Liefde-Jacob en vrouwen vieren de vrijheid: 'Yes!'

Aan alles komt echter een einde. In de aflevering van maandag pakken ze dan echt hun koffers.

B&B Vol Liefde is iedere maandag t/m donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken doe je bij Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.