• Virgin River

Hebben 'Mel' en 'Jack' uit Virgin River in het echt ook een relatie?

Door Robin Heerkens
Jack en Mel in Virgin River

Het liefst zien we als Virgin River-superfans dat de Mel én Jack-acteurs in het écht ook jaloersmakende, perfecte liefjes zijn, maar is dat ook zo? We doken in de privélevens van Alexandra Breckenridge en Martin Henderson!

Virgin River is de ultiem comfort-tv. Met de komst van seizoen 4 kunnen we weer heerlijk wegzwijmelen bij drama, een dromerig dorpje en de zoetsappige liefdesmomenten tussen Mel en Jack, die - even op die seizoen 3-cliffhanger na - helemaal voor elkaar gaan. De zwoele én (laten we eerlijk zijn) zinderende seksuele chemie van Alexandra en Martin druipt van je beeldscherm af.

We trekken de pleister er maar meteen af: nee, de acteurs doen het in het echt niet met elkaar...

Relatie Alexandra Breckenridge

Alexandra verloor haar hart al aan een ander, vér voordat de Virgin River-camera's begonnen te draaien. Ze leerde haar hubby Casey Hooper ooit kennen op een after van de Grammy awards, zo gaat het verhaal. In 2015 trouwden ze en later kregen ze twee kids, zoontje Jack en dochter Billie.

Casey kent het klappen van de showbizzzweep maar al te goed. Hij is namelijk gitarist in de band van Katy Perry. De soulmates wonen in een rustig gebied net buiten Atlanta, Georgia. Ze lieten het drukke California maar al te graag achter zich. "The rural areas of Georgia have an amazing sense of community we were lacking in L.A.", vertelde Alexandra aan Atlanta Magazine. "We wanted our children to grow up in a place where they could play and ride their bikes that didn't feel like a big city."

En hoe zit het met Martin Henderson?

Martin Henderson is een geval apart: hij houdt zijn privéleven... best wel privé. Gedurende een deel van de covid-periode werd hij gelinkt aan het Mexicaanse model Aisha Mendez, maar de twee gingen ergens vorig jaar uit elkaar. 

Nieuwe vriendin

Volgens meerdere Amerikaanse showbizzmedia hoef je geen poging meer te wagen: Martin is inmiddels weer van de markt. Zo meldt Hellomagazine dat Martin een koppeltje vormt met een Nieuw-Zeelandse interieurontwerper. We weten niet hoe ze heet. In de foto hieronder laat Martin toch stiekem best veel van zijn privéleven zien. Zo zouden de drie kids van deze mysterieuze vriendin zijn!

Virgin River seizoen 4

Heb je je sociale leven nog even niet in de ijskast gezet om Virgin River seizoen 4 te bingen? We frissen graag je geheugen op met een uitgebreide Virgin River-terugblik.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.