HBO filmt reüniespecial The Fresh Prince!

HBO filmt reüniespecial The Fresh Prince!

HBO Max maakt een speciale reünie-uitzending van Friends (ooit!), en hetzelfde geldt voor een ándere legendarische comedyserie: The Fresh Prince of Bel-Air! (Bijna) alle hoofdrolspelers kijken in een nieuwe special terug op de fratsen van Will Smith.

Volgende week is het 30 jaar geleden dat de beroemde introsong van The Fresh Prince of Bel-Air voor het eerst te horen was.

De show betekende het begin van Will Smiths imposante tv- en filmcarrière, en was in veel landen een enorme hit. HBO Max neemt daarom op 10 september (de 30ste verjaardag van de serie) een special op waarin alle hoofdrolspelers terugblikken op de serie.

Er wordt niet alleen gepraat over The Fresh Prince of Bel-Air: er zijn ook muzikale optredens, dans-acts(?) en ‘surprise guests’. Doet… Alfonso Ribeiro de ‘Carlton Dance’?

Hoewel de show volgende week al wordt geschoten, zal het nog tot november duren voor de reünie wordt uitgezonden op HBO Max. Daarmee is The Fresh Prince wél een stuk rapper dan de Friends-reünie die telkens wordt uitgesteld.

The Fresh Prince

Bijna alle hoofdrolspelers uit de bekende serie keren terug. James Avery (Uncle Phil) overleed helaas in 2013. Jane Hubert, de eerste tante Vivian, verliet de serie met knallende deuren en noemde Will Smith in een boek “een klootzak”. In het kader van de gezelligheid zal Hubert waarschijnlijk thuisblijven.

HBO filmt reüniespecial The Fresh Prince!

Nu we het toch over The Fresh Prince hebben: er wordt serieus werk gemaakt van een reboot van de serie, maar dan in een meer dramatische vorm. Het zou ons niets verbazen als we daar in november méér over horen.