Prince of Bel-Air-reboot geeft 'dramatische kijk' op origineel

Door Redactie
Bel-Air, Will Smith, Brunopress

Nadat we eerder al wisten te onthullen dat The Fresh Prince of Bel-Air een heuse reboot zou krijgen, zijn er nu al ook wat details naar buiten gekomen. En dat geeft toch weer een andere wending aan het hele verhaal.

Will Smith himself en producent Morgan Cooper zijn volgens Hollywood Reporter al druk bezig met de voorbereidingen van de zogeheten Bel-Air-serie. De reeks belooft alleen niet zo hilarisch te worden als het origineel, maar geeft juist een 'dramatische kijk' op de NBC-komedie over de slimme jongen uit Philadelphia die naar zijn oom en tante in een upper-class buurt verhuist. We zijn heel benieuwd.

Pinksteren en Pasen op één dag

Het nieuws van de reboot kwam eind vorig jaar best nog als een grote verrassing voor de fans. Vier jaar geleden leek het Will Smith namelijk nog onwaarschijnlijk dat er ooit een reboot zou komen. "Zo ongeveer wanneer Pasen en Pinksteren op één dag vallen", zei hij toen. Nou, we moeten even onze kalenders checken, maar het lijkt dat die dag nog niet is gekomen. Toch geldt dat dus voor de serie wel.

Overtuigingskracht

De acteur zou volgens bronnen tot inzicht zijn gekomen na het zien van een bijzondere YouTube-trailer die in maart 2019 online kwam. In deze speciale beelden - gemaakt door Morgan Cooper - werd het verhaal al naar de huidige tijd gebracht. Blijkbaar was dat voldoende om Will Smith over de streep te trekken. Benieuwd wat 'm heeft besloten 'ja' te zeggen tegen deze deal? Bekijk de video hieronder.

Te koop

Volgens de huidige ontwikkelingen zijn de makers nu druk bezig om de reboot aan te bieden aan diverse streamingdiensten. Het moet dus nog blijken of de reeks bij Netflix, HBO Max of Peacock te zien is. We gaan het afwachten!