The Fresh Prince of Bel-Air

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Fresh Prince of Bel-Air

OMG! Will Smith werkt aan Fresh Prince of Bel-Air spin-off!

|
|

Laatste update:

The Fresh Prince of Bel-Air was de grote doorbraak van Will Smith en wordt nog steeds massaal bekeken op Netflix. Het betekende in de jaren ’90 de grote doorbraak voor de Hollywood-acteur en nu gaat hij terugkeren naar waar het allemaal begon!

‘Yo homes to Bel-Air!’

Will Smith heeft bevestigd dat hij werkt aan een spin-off van de beroemde sitcom. In The Fresh Prince of Bel-Air verhuisde een jonge Will Smith van Philadelphia naar Bel-Air, om bij zijn rijke oom en tante te wonen. De botsingen tussen de streetwise Will en zijn pretentieuze familie, zorgde jarenlang voor de grappigste situaties. De sitcom betekende ook de doorbraak voor Will Smith als acteur en daarna maakte hij dikke filmhits zoals Bad Boys en Men in Black.

Waar The Fresh Prince of Bel-Air spin-off precies over zal gaan en wanneer het uitkomt, blijft nog even geheim. Ook of Will Smith er zelf inspeelt blijft onduidelijk, we weten alleen dat hij momenteel van zijn familie op dieet moet. De acteur/producer speelt dit jaar in de Disney remake van Aladdin en Gemini Man. Volgend jaar komt daar Bad Boys for Life ook nog bij.

Lees verder