Will Smith

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Will Smith

Will Smith op dieet na kritiek van familie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Will Smith is onder andere beroemd geworden door vette actiefilms, maar ook de filmster moest de strijd tegen de kilo’s aangaan recent. De 50-jarige acteur onthulde dit samen met zijn familie in een interview in de Facebook-show Red Table Talk.

5 muffins voor Will Smith

Will moest op dieet nadat zijn familie hem aansprak op zijn eetgedrag. De Aladdin-acteur woog op een gegeven moment 103 kilo. Je kan hier het hele interview terugkijken.

"Toen we met vakantie waren at ik elke ochtend 5 verse muffins die door onze chef waren gemaakt. Voor de lunch nam ik een cocktail en nog wat wodkaatjes. Daarna ging ik weer slapen en dat deed ik zo'n tien dagen achter elkaar. Aan het einde van de rit woog ik 103 kilo, drie kilo meer dan toen ik zo hard trainde voor mijn rol als Muhammed Ali."

Een vrolijke eter noemt Will Smith zichzelf. Maar zijn vrouw en kinderen hadden heel andere namen voor hem en lachte hem aan op zijn overgewicht. Er moest wat veranderen maar dat ging niet makkelijk voor Will!

"Ik begon aan een 10-daagse sappenkuur maar dat ging mis omdat ik ook medicatie gebruik voor mijn bloeddruk. Door die kuur werd mijn bloeddruk gevaarlijk laag. Ik stopte ermee en kapte ook met de medicijnen toen alles weer normaal was”

Je bent wat je eet, ook Will Smith

Will Smith besefte dat ‘je bent wat je eet’ en besloot daarom zijn eetpatroon om te gooien en echt op dieet te gaan. Nu ziet Will er uitstekend uit voor een 50-jarige, wat we al zagen in Aladdin en binnenkort opnieuw kunnen zien in Gemini Man. Voor die film ging Will Smith zelfs selfies maken met klonen van zichzelf!

Lees verder