Will Smith in tranen in trailer Gemini Man

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Will Smith in tranen in trailer Gemini Man

Will Smith in tranen in 2de trailer Gemini Man

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Je hebt Will Smith fans en je hebt Will Smith haters. Voor de haters is er een dubbele reden om niet naar de nieuwe Will Smith film te gaan, Gemini Man: er zitten namelijk maar liefst twee Willies in. Jep, zijn kloon wil hem vermoorden. Maar, haters... Lees even verder, want wellicht kunnen we je overtuigen.

Gemini Man

In Gemini Man, die op 10 oktober 2019 in de Nederlandse bioscopen zal draaien, speelt Will Smith een huurmoordenaar. Goed balen wordt het als blijkt dat zijn opdrachtgever hem dood wil hebben en daar een hele goede methode voor heeft gevonden: er is een kloon van hem gemaakt om hem om te leggen.

Uh-oh

Ja, dat is foute boel, want de kloon is én net zo goed als hemzelf, maar ook een stuk jonger en fitter (haters zouden hier zeggen: 'ah, zoals Will Smith zichzelf ziet.') En de upside is: Ang Lee heeft de regie op zich genomen (Brokeback Mountain, Crouching Tiger, Hidden Dragon). Dus je kan beargumenteren dat dit een goede film zou kunnen worden. 

Emotionele tijd

Voor Will Smith's personage is het in ieder geval een zware dobber om zichzelf te moeten neerschieten. Dus dikke tranen. En daar komt weer een positief puntje voor de haters: er is een grote kans dat er in de film in ieder geval één Will Smith doodgaat. Whohoo!

Lees verder