Will Smith vs. Will Smith in eerste trailer Gemini Man

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Will Smith vs. Will Smith in eerste trailer Gemini Man

Will Smith vs. Will Smith in eerste trailer Gemini Man

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Komende herfst verschijnt Gemini Man in de bioscopen. En hierin komt Will Smith oog in oog te staan met een dodelijke kloon van zichzelf!

Huurmoordenaar

In Gemini Man speelt Will Smith een huurmoordenaar die concurrentie krijgt uit onverwachte hoek. Hij ontdekt namelijk dat zijn opdrachtgevers een kloon van hem hebben gecreëerd. Deze is jonger, fitter en vooral dodelijker dan zijn voorganger. Maar slechts één van hen kan dit duel op leven en dood overleven. De eerste trailer voor deze actiethriller verscheen vandaag online!

Oscarwinnaar

Gemini Man is geregisseerd door Ang Lee. Deze tweevoudig Oscarwinnaar tekende eerder voor films als Crouching Tiger, Hidden Dragon, Hulk en Life of Pi. In een interview met Variety grapte Lee: “Je hebt mazzel als je als regisseur met Will Smith mag werken. Dankzij de nieuwste technologie heb ik twee Will Smith’s tot mijn beschikking!” Naast Will Smith, zullen ook Clive Owen (Children of Men), Mary Elizabeth Winstead (Fargo) en Benedict Wong (Avengers: Endgame) te zien zijn in Gemini Man.

Gemini Man draait vanaf 10 oktober in de bioscopen!

Lees verder