Friends wéér niet there for you!

Friends wéér niet there for you!

Het was de bedoeling dat er in mei een speciale Friends-reünie vertoond zou worden op het platform HBO Max. Zoals je misschien wel weet gooide het coronavirus roet in het eten… De plannen om de special deze zomer op te nemen zijn nu helaas door HBO in de ijskast gezet.

Het plan is/was om Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox, Matt LeBlanc en David Schwimmer te filmen in de originele Warner Bros-studio waar de populaire serie werd opgenomen.

Om de sfeer van de serie te evenaren, zouden er tientallen fans bij de opnames aanwezig zijn als publiek. Door het coronavirus is dat op dit moment nog niet mogelijk; de Verenigde Staten worstelen momenteel enorm met COVID-19. Films die komend najaar zouden verschijnen worden een heel jaar uitgesteld, dus live-opnames zijn al helemaal niet te doen.

Friends-reünie

Waar HBO eerder nog meldde dat de special aan het einde van de zomer zou worden gefilmd, is er nu helemaal geen sprake meer van een voorgenomen datum. Hoewel iedereen de Friends-reünie graag wil hebben (fans, de acteurs die er miljoenen voor krijgen én HBO dat nieuwe klanten probeert te trekken) zal het dus nog wel even duren voor de Friends ‘there for you’ zijn.