OMG! Friends-reünie uitgesteld vanwege coronavirus

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
OMG! Friends-reünie uitgesteld vanwege coronavirus

OMG! Friends-reünie uitgesteld vanwege coronavirus

|
|

Laatste update:

Could this BE any more lame? Na lang speculeren kwam de kogel door de kerk: een heuse Friends-reünie in mei dit jaar! Maar vanwege het coronavirus - je voelt hem al aankomen - wordt dit nu uitgesteld. Wij gaan even in een hoekje zitten huilen.

No one told you life was gonna be this way

De reünie met Ross, Rachel, Joey, Chandler, Phoebe en Monica moest eind maart opgenomen worden. Maar door alle coronamaatregelen die de VS instelt kan dit niet doorgaan. Op zijn vroegst komt de iconische groep nu in mei bij elkaar. De eenmalige hereniging verschijnt op HBO Max, het is dus nog even de vraag of wij het in Nederland überhaupt te zien krijgen.

Rijke vrienden

Een échte Friends-aflevering zoals we die kennen zal het helaas niet worden. Talkshowhost Ellen DeGeneres krijgt een flink zakcentje toegeschoven om het evenement aan elkaar te praten. We vermoeden daardoor dat het gewoon een uitgebreid interview is waarin de cast terugblikt. Maar hey, daar krijgen ze dan wel tussen de 3 en 4 miljoen dollar voor (per persoon!). Dan snappen we dat je geen nee zegt tegen een uurtje lekker lullen!

Lees verder