Breaking Bad

Veronica Superguide logo
Breaking Bad

6 binge-series op Netflix voor thuisblijvers

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nu we allemaal veel thuis moeten blijven vanwege het coronavirus kunnen we eindelijk die ene episch lange serie van 6 seizoenen gaan kijken! Weet je niet waar je moet beginnen op Netflix? Dit zijn de 6 beste binge-series die nu op Netflix staan!

1. Friends

Ross, Rachel, Monica, Chandler, Joey en Phoebe: de bekendste vriendengroep aller tijden maakt nogal wat mee in de tien seizoenen die de serie loopt. Dit is je kans om de serie vanaf de allereerste aflevering te kijken, waarin Rachel de vriendengroep ontmoet. Ook jij snapt binnenkort waarom we allemaal smachten naar de Friends-reünie!

2. Breaking Bad

Walter White is een scheikundeleraar maar krijgt te horen dat hij terminaal ziek is. Samen met een oud-leerling probeert hij de toekomst van zijn gezin veilig te stellen door crystal meth te maken en later zelfs te verkopen. De gehele serie staat nu op Netflix, net als de Breaking Bad-film El Camino en de spin-off serie Better Call Saul!

3. How I Met Your Mother

Ted vertelt aan zijn twee kinderen het verhaal over hoe hij hun moeder ontmoette. Maar zomaar bij de clue komen doet hij niet, eerst beschrijft Ted in detail al zijn andere avontuurtjes: van de vrouwen waar hij tijdens de eerste date verliefd op werd tot de bizarre avonden met zijn vriendengroep. Waar kwam die ananas ineens vandaan? Uitéindelijk komt Ted ook toe aan het verhaal over de moeder van zijn kinderen. Benieuwd naar de real-life liefjes van de acteurs? Bekijk ze hier!

4. The Big Bang Theory

Heb je echt veel tijd? Kijk dan alle 12 de seizoenen van The Big Bang Theory. In de komedieserie woont Leonard samen met de sociaal introverte, maar mega-intelligente, Sheldon. Als de knappe blondine Penny tegenover het duo komt wonen ziet Leonard haar wel zitten. Maar hoe versier je als ongemakkelijke nerd een bloedmooie vrouw?

5. The Fresh Prince of Bel-Air

Een gouwe ouwe! Will wordt uit Philadelphia gestuurd om bij zijn auntie in Bel-Air te komen wonen. De rijke familie Banks moet flink wennen aan de bijdehante Will. Past zo’n jongen van de straat wel in Bel-Air? Je kunt de hele serie in één keer bingen want alle seizoenen staan op Netflix!

6. Gossip Girl

Fan van You-ster Penn Badgley en heb je nog nooit Gossip Girl gezien? Nu is je kans. De rijkste, meest bevoorrechte, leerlingen hebben het goed voor elkaar. Op de privéschool lijken ze met alles weg te kunnen komen, maar een anonieme blogger houdt ze goed in de gaten en komt zo achter al hun geheimen. Inmiddels is er ook een Gossip Girl-reboot in de maak!

Als je bovenstaand lijstje hebt afgewerkt kun je daarna meteen door met het bingen van CommunityOp 1 april - dat is geen grap - gooit Netflix alle (!) seizoenen van de populaire komedieserie online.

Kijk je liever een goede film terwijl je thuiszit? Bekijk hier de 10 beste films die nu op Netflix staan.

Lees verder