Netflix zet (bijna) alle The Big Bang Theory online!

Veronica Superguide logo
Netflix zet (bijna) alle The Big Bang Theory online!

Seizoen 12 van The Big Bang Theory staat eindelijk op Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Begin juli besloot Netflix plots 11 seizoenen van The Big Bang Theory online te knallen. Super leuk, maar stiekem keken we natuurlijk vooral uit naar het allerlaatste seizoen van de serie... Gelukkig heeft Netflix onze smeekbede verhoord. Vanaf vandaag kun je seizoen 12 van The Big Bang Theory namelijk ook op de streamingdienst bekijken!

Alle seizoen The Big Bang Theory nu op Netflix

1 oktober 2019 gaat de boeken in als de dag waarop Netflix alle 12 seizoenen van The Big Bang Theory online beschikbaar maakte. The Big Bang Theory is één van de populairste series ooit. De laatste (zeer emotionele) aflevering werd eind mei van dit jaar uitgezonden in Amerika. Voor velen het einde van een tijdperk… Want ondanks dat een aantal van de latere seizoenen minder goed scoorden, bleef de populariteit van de serie flink te noemen.

Lekker bingen: laatste seizoen The Big Bang Theory

Kijk jij ook al sinds mei uit naar het twaalfde seizoen van The Big Bang Theory? Dan is het wachten nu dus voorbij! We weten echter zeker dat jullie die 24 afleveringen met gemak in een paar dagen kunnen bingen... Zodoende wijzen we jullie ten slotte ook graag nog even op de spin-off Young Sheldon, over de jonge jaren van Sheldon Cooper.

Lees verder