Big Bang theory cast

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Big Bang theory cast

Laatste Big Bang Theory aflevering nu al een tranentrekker

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

It all started with the Big Bang... maar nu lijkt het universum toch echt ten einde te komen voor de cast. De laatste aflevering van The Big Bang Theory is in zicht en ze hebben het allemaal erg moeilijk met afscheid nemen. Dat is ook niet gek; al sinds 2007 speelt de succesvolle serie op tv, ze hebben er dus ruim 12 jaar aan gewerkt! 

Veel tranen 

Het script van de laatste aflevering is bezaaid met zakdoekjes. Het is een van de vele foto's die Kaley Cuoco (Penny) deelde via Instagram waarop te zien is hoe de actrice worstelt met het afsluiten van een tijdperk. 

Dankbaar en verdrietig tegelijk

Ook Melissa Rauch (Dr. Bernadette Rostenkowski) liet via Instagram in een emotioneel bericht weten dankbaar te zijn voor het The Big Bang Theory-tijdperk en het moeilijk te hebben met afscheid nemen. "Omdat ik nog niet genoeg gehuild heb vandaag. Hierbij een foto voorafgaand aan de laatste show die we hebben opgenomen. Het was zeer bijzonder om deel uit te mogen maken van dit team en ik zal deze momenten voor altijd met me meenemen."

Na 12 seizoenen komt er in mei dan toch écht een einde aan The Big Bang Theory. De laatste aflevering wordt op 16 mei uitgezonden op de Amerikaanse zender CBS en duurt een uur. Het belooft een emotionele aflevering te worden volgens de makers van The Big Bang Theory. Gelukkig is er niet alleen maar verdrietig nieuws, er is namelijk een spin-off van de serie met de jonge Sheldon! Daarnaast zendt Veronica The Big Bang Theory vaak uit, zo kom je toch nog aan je dagelijkse dosis. 

Lees verder