Community

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Community

Netflix komt met alle seizoenen Community

|
|

Laatste update:

Oh my God! Netflix zet binnenkort de populaire comedyserie Community online!

Netflix heeft bekendgemaakt dat alle afleveringen van de populaire serie Community binnenkort online verschijnen. De zes seizoenen zijn vanaf 1 april te streamen, en dat is volgens Netflix géén grap!

Community draait om de studenten op Greendale Community College, die vanwege uiteenlopende redenen weer aan het leren zijn. Denk aan: een aan lager wal geraakte advocaat (Joel McHale), een activistische globetrotter (Gillian Jacobs) en een gescheiden moeder (Yvette Nicole Brown).

Klinkt saai, maar deze buitenbeentjes hebben het constant aan de stok met gestoorde docenten, een zak van een rector én met elkaar! Vooral de eerste drie seizoenen, met bedenker Dan Harmon behoren tot het betere comedywerk van de laatste jaren.

Community

De show kwam in 2015 tot een einde, nadat de serie van NBC werd overgenomen door Yahoo! Screen, dat kort daarna zelf stopte. Het werd ook steeds moeilijker om de cast bij elkaar te houden, omdat ze langzaam steeds bekendere figuren werden. Gillian Jacobs verscheen in Love en Ibiza en Donald Glover werd een echte filmster (Solo, The Lion King). Gesprekken over een afsluitende Community-film zijn volgens geruchten nog steeds gaande.

Hier lees je wat er in maart nog allemaal op Netflix verschijnt.

Lees verder