Gossip Girl Cast

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gossip Girl Cast

Hoofdrolspeler Gossip Girl reboot gevonden; oude bekende keert terug

|
|

Laatste update:

De hoofdrolspeler voor de reboot van Gossip Girl is gevonden. Deadline meldt dat het om Emily Alyn Lind (Doctor Sleep, Code Black) gaat. Leuk voor de jonge actrice… Minder leuk voor fans van de oude cast. Gelukkig kunnen we hen echter verblijden met het nieuws dat er ten minste een oud-personage terugkeert voor de nieuwe afleveringen van Gossip Girl!

Nieuwe cast voor Gossip Girl reboot

Emily Alyn Lind heeft dus de hoofdrol in de Gossip Girl reboot gescoord. Zij zal de rol spelen van Audrey, die een langdurige relatie heeft, maar zich inmiddels begint af te vragen of er niet meer is in het leven… Daarbij wordt ze natuurlijk in de gaten gehouden door de Gossip Girl. Waarschijnlijk gebeurt dat vanwege de opkomst van social media echter wel op een ietwat andere manier dan in de originele serie.

Emily Alyn Lind Code Black

Kristen Bell terug in Gossip Girl reboot

Helaas dus geen Serena van der Woodsen, Blair Waldorf of Chuck Bass in deze Gossip Girl reboot… Wel kunnen we fans van de originele serie verblijden met de terugkeer van een oude bekende. Kristen Bell (Frozen, The Good Place) doet namelijk opnieuw dienst als verteller en de stem van Gossip Girl!

Wanneer de nieuwe afleveringen van Gossip Girl te zien zullen zijn, is nog niet bekend. Wel weten we dat het (helaas) slechts om een tiendelige miniserie gaat…

Lees verder