Gossip Girl Cast

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gossip Girl Cast

XOXO: Gossip Girl komt officieel terug!

|
|

Laatste update:

Hey Upper East Siders. Gossip Girl here. And I have the biggest news ever... Gossip Girl komt terug! 7 jaar na het ontmaskeren van Gossip Girl en na maanden van speculatie heeft Joshua Safran, de producent van het programma, eindelijk bevestigd dat er een reboot komt van de hitserie.

Nieuwe Upper East Siders

Het vervolg speelt zich 8 jaar later af en volgt een nieuwe groep rijke New Yorkse tieners. “Acht jaar na de originele website is er een nieuwe generatie tieners die Gossip Girl zullen leren kennen. De nieuwe serie zal tonen hoeveel social media heeft veranderd in de levens van de huidige generatie,” vertelt Safran aan The Hollywood Reporter.

Waar zijn Serena, Dan en Blair?

Over verdere details wil de televisieproducent nog weinig loslaten. Of de originele castleden zullen terugkeren wil hij ook nog niet vertellen. Wel is al duidelijk dat dezelfde schrijvers Josh Schwartz en Stephanie Savage weer bezig zijn met het scenario. Dus het belooft net zo scandaleus te worden als de originele serie. 

HBO Max

De nieuwe serie zal te zien zijn op de WarnerMedia streamingservice HBO Max. Deze dienst wordt begin 2020 in Amerika gelanceerd, met onder andere series zoals Friends en Pretty Little Liars. Het is nog niet bekend of het ook naar Nederland komt. Om de wachttijd wat te verkorten kan je wel (nog een keer) alle 6 seizoenen van Gossip Girl bingen op Netflix! Heb je alles nou al zo vaak gezien dat je mee kan praten met de personages? Begin dan eens aan de Spaanse versie Elite!

Lees verder