Elite, de Spaanse ‘Gossip Girl’, heeft nieuwe trailer en releasedatum

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Elite, de Spaanse ‘Gossip Girl’, heeft nieuwe trailer en releasedatum

Elite, de Spaanse ‘Gossip Girl’, heeft nieuwe trailer en releasedatum

|
|

Laatste update:

Het succes van het Spaanse misdaaddrama La Casa De Papel smaakt naar meer. Een gedeelte van de cast keert binnenkort terug op Netflix, in het Gossip Girl-achtige Elite.

Elite draait om een prestigieuze, peperdure school waar de Spaanse ‘fleur de nation’ wordt opgeleid. Een andere school in de buurt wordt verwoest door een aardbeving waardoor een paar gewone tieners naar Las Encinas verhuist.

Affreus

Meteen ontstaat er spanning tussen de rijke kakkers en de arbeiderskinderen, die uitmondt in een drama! Eén van de leerlingen wordt vermoord, en de scholieren proberen uit te vinden wie er voor verantwoordelijk is.

Elite kent een aantal bekende gezichten uit La Casa De Papel. We zien in elk geval María Pedraza (Alison Parker), Jaime Lorente (Denver) en Miguel Herrán (Rio). 

In de trailer gaat het er wild aan toe! De feestende studenten zijn in alle staten; vooral Marina, gespeeld door María Pedraza, heeft ‘m goed zitten. Op basis van de trailer lijkt zíj in het zwembad te belanden, maar dat betekent natuurlijk nog niet dat dat echt zo is.

Geroddel

Hoe dan ook; er is iemand dood en de scholieren roddelen er op los. Vooral de ongewassen nieuwe leerlingen krijgen ervan langs, want ‘nette jongeren doen zoiets toch niet’?

Naast de eerste (bewegende) beelden, is ook de releasedatum van Elite bekendgemaakt. De spannende serie is vanaf 5 oktober te streamen: alle acht episodes komen die dag online.

Lees verder