Actrice doet aangifte van misbruik tegen Gossip Girl’s Ed Westwick

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Actrice doet aangifte van misbruik tegen Gossip Girl’s Ed Westwick

Actrice doet aangifte van misbruik tegen Gossip Girl’s Ed Westwick

|
|

Laatste update:

Actrice Kristina Cohen heeft aangifte gedaan tegen Ed Westwick, bekend van de succesvolle serie Gossip Girl. De acteur zou Cohen drie jaar geleden seksueel misbruikt hebben.

Een bevriende producer zou Cohen mee hebben genomen naar het huis van Westwick. Toen de actrice een dutje deed, werd ze wakker met Westwick bovenop haar. Cohen deed haar schokkende verhaal in deze Facebook-post.

De politie van Los Angeles doet momenteel onderzoek naar de zaak.

Aangewakkerd door de #MeToo-campagne op social media worden veel acteurs en producers de laatste weken beschuldigd van ongewenst seksueel gedrag. Naast Harvey Weinstein, vliegen de klachten vooral prominent acteur Kevin Spacey om de oren.

In tegenstelling tot Spacey, die met een vage reactie kwam omdat hij de bui waarschijnlijk al voelde hangen, ontkent Ed Westwick in alle toonaarden. In, misschien wel het kortste statement ooit, laat hij op Twitter weten dat hij "zich nooit schuldig heeft gemaakt aan verkrachting". 

Gossip Girl

Er gaan al een tijdje geruchten rond over een zevende seizoen Gossip Girl, maar de details blijven erg vaag. Hoofdrolspeelster Blake Lively, Sebastian Stan, Jessica Szohr en Chace Crawford zien een reünie of reboot wel zitten. Westwick en Leighton Meester gaven eerder al aan geen interesse meer te hebben.

De kans op een nieuwe Gossip Girl is niet erg groot, maar de beschuldigingen aan het adres van Westwick, en het extreem pijnlijke welles-nietesspel dat waarschijnlijk volgt, lijken een reboot of reünie niet negatief te beïnvloeden.

Lees verder