Ellen DeGeneres

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ellen DeGeneres

‘Ellen DeGeneres mag Friends-reünie presenteren’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Volgens geruchten mag talkshowkoningin Ellen DeGeneres de Friends-reünie voor HBO Max presenteren.

Het icoon van de Amerikaanse televisie staat volgens The New York Post hoog op het spreekwoordelijke verlanglijstje. Logisch ook: ze ontving alle acteurs al meerdere keren en lijkt oprecht - ja, sorry - 'friends' met de castleden wanneer die weer eens bij haar op bezoek komen. 

Nieuwe aflevering?

HBO heeft nog niet gereageerd op de geruchten, dus vooralsnog blijft het daar ook bij: een gerucht. Wat we al wel zo goed als zeker lijken te weten: het gaat hier absoluut niet om nieuwe afleveringen van één van de beste sitcoms aller tijden. We kunnen Monica, Chandler, Ross, Rachel, Phoebe en Joey gerust 'vergeten'....

Money, money, money

In plaats daarvan krijgen we alléén Courteney, Matthew, David, Jennifer, Lisa en Matt te zien. De cast blikt in deze reünie terug op hun levens op de set en de impact die Friends had. Waarschijnlijk onder leiding van Ellen dus! En ohja, ook wel belangrijk (voor hen): naar verluidt sloeg de cast een aanbod van 1 miljoen dollar af. De onderhandelingen focussen nu op bedragen rond de 3 miljoen. PER PERSOON. Holy moly! Deze special moet gelijktijdig met de lancering van HBO Max uitkomen. Dan kunnen Amerikanen daar ook de gehele Friends-catalogus opnieuw bingen.

HBO Max lanceert mei 2020 in Amerika. Waarschijnlijk krijgt Europa pas in 2021 toegang.

Lees verder