Friends

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Friends

A break! Friends-reünie mogelijk pas in 2021

|
|

Laatste update:

Friends-fans waren enorm blij toen begin dit jaar een reünie wel aangekondigd met Joey, Chandler, Monica, Phoebe, Ross en Rachel. De eenmalige jubileumspecial werd recent uitgesteld, en nu weten we dat de show pas in 2021 te zien is.

De Britse tabloid The Sun zegt dat iemand die bij de reünie betrokken is erop rekent dat de speciale show helemaal naar 2021 doorschuift. Enerzijds komt dit natuurlijk door het coronavirus, maar de beschikbaarheid van Matt LeBlanc, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Courteney Cox en Matthew Perry is doorslaggevend.

Volgens de bron was het al ontzettend lastig om een periode te vinden waarin de acteurs allemaal konden, en als de coronamaatregelen nog twee maanden duren dan is er geen enkele mogelijkheid meer om in 2020 te filmen. “Iedereen weet hoe graag fans de reünie willen zien maar realistisch gezien wordt het dan pas 2021.”

Friends: there for you in 2021

Het is een fikse domper! Recent vertelde Matt LeBlanc nog in de Kelly Clarkson Show dat de opnames voor de Friends-reünie al begonnen waren. Kort daarna werd het filmen gestaakt, en nu zitten de Friends-acteurs dus even met hun duurbetaalde duimen (3 à 4 miljoen per stuk) te draaien.

De special wordt opgenomen voor HBO’s nieuwe streamingkanaal, dus het is sowieso even afwachten hoe we hem in Nederland kunnen checken. Nou ja, dat speelt dus pas in 2021…

Het is wél prijzenswaardig dat ze zich er in elk geval niet makkelijk van af maken, zoals met de Friends-marathons in de bioscoop!

Lees verder