Friends-fans waren niet te spreken over de jubileumvoorstelling in de bioscoop...

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Friends-fans waren niet te spreken over de jubileumvoorstelling in de bioscoop...

Oei! Friends-fans woest vanwege ‘jubileumfilm’

|
|

Laatste update:

Friends-fans waren erg blij toen de speciale jubileumvoorstelling The One With The Anniversary naar de Nederlandse bioscoop kwam. De teleurstelling was gisteren érg groot: de beloofde ‘exclusieve beelden en interviews’ stelden volgens bezoekers geen fluit voor!

Friends 25th: The One With The Anniversary had een Friends-feestje moeten worden. Sommige mensen reisden urenlang om de voorstelling te zien, maar kwamen van een koude kermis thuis. Er werden verschillende geremasterde afleveringen vertoond, wat van tevoren ook duidelijk werd gemaakt. Tot zover niets aan de hand.

Het pijnpunt voor veel bezoekers vormden echter de aangekondigde ‘exclusieve beelden en interviews’, die in de filmbeschrijving werden aangekondigd. Schijnbaar zaten er een paar rommelige, onsamenhangende beelden bij de show. Deze werden gedeeltelijk vóór de film vertoond, waardoor sommige mensen nog niet eens in de zaal zaten. De mensen die wél precies op tijd waren konden ook geen echte interviews ontdekken. Gevalletje: The One Without The Exclusive Footage And Interviews, en daar waren bezoekers best giftig om.

‘Friends-film’ valt tegen

Pathé reageerde in eerste instantie afwijzend op de negatieve reacties. De bioscoopketen gaf aan dat ze voor de beschrijving van de inhoud afhankelijk zijn van de distributeur. Blijkbaar ‘hadden bioscoopbezoekers deze anders geïnterpreteerd’.

Oei! Friends-fans woest vanwege ‘jubileumfilm’

Ja, dát vinden mensen inderdaad leuk om te horen! Er wordt aangekondigd dat je exclusieve beelden en interviews kunt zien, en als het tegenvalt dan heb je het gewoon verkeerd begrepen.

Oei! Friends-fans woest vanwege ‘jubileumfilm’

Toen de klachtenregen toch wel serieus bleek reageerde Pathé gelukkig een stuk schappelijker. Bezoekers die de Friends-voorstelling beneden peil vonden, kunnen contact opnemen met Pathé om samen een oplossing te vinden.

Ook Vue is momenteel aan het kijken waar het mis is gegaan in de communicatie. Mocht je willen reclameren, dan kun je het beste contact opnemen met de bioscoop. Op zich is het mooi dat de serie 25 jaar na de start nog steeds zo leeft, maar op deze manier raak je je goodwill wel snel kwijt.

Lees verder