Friends-ster Jennifer Aniston is sinds kort 'there for you' op Instagram!

Veronica Superguide logo
Friends-ster Jennifer Aniston is sinds kort 'there for you' op Instagram!

Jennifer Aniston legt Instagram plat met Friends-reünie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Fanatieke Instagram-gebruikers merkten vandaag misschien dat de fotosite het even niet helemaal lekker deed. De reden: Jennifer Aniston is lid geworden! De populariteit van de Friends-actrice was even té groot voor het sociale netwerk!

Aniston weigerde tot nu toe met klem om lid te worden van verschillende social media. Na aanmoedigingen van haar Friends is ze nu toch overstag. De eerste foto die ze deelde was van een reünie met Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt Leblanc, Matthew Perry en David Schwimmer.

Vorige week deelde Cox al een foto van deze bijeenkomst maar daar stonden alleen Cox zelf, Leblanc en Aniston op. Dit moment bleek achteraf dus vrij uniek want de hele cast was daar blijkbaar aanwezig!

Op het moment van schrijven staat de eerste foto van Jennifer Aniston nog maar een uurtje of vier online en is hij al drie miljoen keer ‘geliket’. Indrukwekkend, maar ook niet helemaal onverwacht voor de actrice die na Friends veruit het succesvolste was van haar collega’s.

25 jaar Friends

De Friends-reünie betekent trouwens niet dat er binnenkort weer leven in de serie wordt geblazen: de acteurs zijn het er over eens dat de serie fantastisch was, en denken dat een vervolg er nooit meer aan zou kunnen tippen…

Gelukkig is er volgende week nog wel een speciale Friends-voorstelling in Nederlandse bioscopen, om het 25-jarig jubileum van de comedy te vieren. Heb jij al kaartjes?

Lees verder