De cast van Friends laat het 25-jarig jubileum niet zomaar schieten!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De cast van Friends laat het 25-jarig jubileum niet zomaar schieten!

Friends-sterren staan stil bij 25-jarig jubileum!

|
|

Laatste update:

Friends is een van de populairste comedy’s aller tijden en het 25-jarig jubileum van de serie gaat niet ongemerkt voorbij! Ross, Monica, Joey en Phoebe staan op Instagram even stil bij de serie die hun leven veranderde.

Deze week is het 25 jaar geleden dat een zekere comedyserie zijn debuut maakte. De show heette Friends, je hebt er misschien wel eens van gehoord. Het 25-jarig bestaan van de serie is best een big deal, dankzij de wereldwijde populariteit van Ross, Rachel, Joey, Chandler, Monica en Phoebe.

De cast weet dit gelukkig zelf ook en plaatste vannacht dezelfde foto uit de begindagen van de populaire show. Jennifer Aniston (Rachel) en Matthew Perry (Chandler) zitten niet op Instagram, dus die deden niet mee, maar Courteney Cox (Monica), David Schwimmer (Ross), Matt LeBlanc (Joey) en Lisa Kudrow (Phoebe) waren allemaal van de partij.

De sterren plaatsten allemaal een persoonlijke boodschap bij de foto. David Schwimmer, Courteney Cox en Matt LeBlanc bedankten met name hun fans voor het succes. Volgens Lisa Kudrow zijn de hoofdrolspelers op het moment ‘op andere plaatsen, maar dankzij Friends voor altijd met elkaar verbonden’.

Ook Cole Sprouse, die Ross zoontje Ben speelde, laat voor de gelegenheid van zich horen. Sprouse is momenteel als Jughead te zien in Riverdale (waarvan het nieuwe seizoen binnenkort begint) en ging voor de gelegenheid weer even lekker op de bekende Friends-bank zitten, in The One Where Ben Grew Up. Geinig, maar we voelen ons ineens wel oud!

25 jaar Friends

Er wordt flink uitgepakt om het 25-jarig jubileum van de serie te vieren. Zo vertoont Vue in Nederland een speciale voorstelling met hoogtepunten uit de serie, exclusieve interviews met de cast en nog nooit eerder vertoonde beelden.

Meer over deze speciale voorstelling vind je hier!

Daarnaast pakte LEGO uit met een gave Central Perk-bouwset, en zal Meghan Trainor een nieuwe versie van de introtune I’ll Be There For You opnemen. Een leuke periode voor de Friends-fans dus, en dat zijn er behoorlijk wat!

Lees verder