Married at First Sight, Chantal & Aron

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Married at First Sight, Chantal & Aron

Hangt er liefde in de lucht tussen MAFS-Aron en Chantal?

|
|

Laatste update:

Over het liefdesleven van Chantal 'wenkie' Huf, bekend van het vorige seizoen Married at First SIght, is veel geschreven. Ze zag haar huwelijk met Henk stranden en ook daarna was het geen rozengeur en maneschijn. Toch hebben de fans de hoop nog niet verloren!

Helemaal nu ze een wel heel innig kiekje plaatst met mede-Married at First Sight deelnemer Aron! 

Knus moment

De twee hielden zich dit weekend duidelijk niet aan de 1,5 meter-regel tijdens hun "gezellige wandeling" in het bos, zo zien we op de foto hieronder. Het knusse tafereeltje krijgt heel wat likes en hartjes, maar roept ook vragen op. Want: "Zijn jullie nu een setje?"

Tijd voor een cadeautje?

En daar blijft het niet bij, want ook onder een oudere foto van de twee kunnen nieuwgierige fans het niet laten om te vissen. "Heb je al een cadeautje gehad?" vraagt iemand. Mick uit het vorige seizoen doet er een schepje bovenop: "Leuk stel hoor". Of de twee echt de liefde bij elkaar hebben gevonden, blijft de vraag. Ze hebben er namelijk niet op gereageerd.

Populaire vent

Eén ding is inmiddels wel duidelijk: op een hereniging tussen Aron en zijn MAFS-vrouw Monique hoeven we niet te rekenen. Even leken zij 'het sterkste koppel van 2021', maar het universum had andere plannen. Monique vond namelijk vrij onverwacht de liefde bij een andere man. Helaas pindakaas voor Aron, maar hij zit niet bij de pakken neer. Met een overstromende inbox aan liefdesbetuigingen en nu goed contact met Chantal zit hij om aandacht niet verlegen. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder