Flinke domper voor MAFS-Chantal

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Flinke domper voor MAFS-Chantal

Flinke domper voor MAFS-Chantal

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Eind vorig jaar kwam er weer heel fijn nieuws over Married At First Sight-bekendheid Chantal, die laatst in het nieuwe seizoen weer even voorbijkwam. Ze introduceerde haar nieuwe vlam aan al haar Insta-volgers. Maar, je voelt 'm misschien al aankomen: Cupido heeft de liefdespijl er weer uit getrokken...

Het liefdesengeltje heeft een haat-liefde-verhouding met 'Wenkie', zo gaan we haast denken. Ze had na het mislukte MAFS-huwelijk met Henk ook al een andere relatie, maar het wil maar niet lukken in de liefde. Ze laat nu in de nieuwe editie van de Shownieuws-podcast weten dat die nieuwe man alweer vertrokken is.

Stukgelopen

Deze man vond het niet fijn dat Chantal een filmpje van hen online zette. Toen Shownieuws 'm ook nog eens in hun uitzending liet zien, en Chantal wat quotes gaf - "als we samenzijn is het ook echt heel leuk" - zat dat helemaal niet lekker bij die man. Alle aandacht leek hij maar niets te vinden. Maar, zo benadrukt Chantal in de podcast, die media-aandacht is niet de hoofdreden voor de breuk.

Chantal 

"Hij wil gewoon helemaal niets met tv of sociale media te maken hebben", legt Chantal uit. "Wat erg!", grapt Shownieuws-deskundige en Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven, "dus wij hebben het gewoon kapotgemaakt?"  Co-host Dyantha Brooks voegt eraan toe: "hij wist toch ook gewoon dat 'ie met 'Wenkie' ging?" Nou, reageert Chantal, "dat vind ik ook!" Ze was zich van geen kwaad bewust en wilde haar liefdesgeluk met de wereld delen. "Als we je volgende relatie ook kapot moeten maken, dan bel je maar!", sluit Ettekoven af.

Lees verder