Alexis Bledel in The Handmaid's Tale

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Alexis Bledel in The Handmaid's Tale
Hollywood

Handmaid’s Tale-actrice Alexis Bledel gaat scheiden

|
|

Laatste update:

Actrice Alexis Bledel en haar man Vincent Kartheiser zetten een punt achter hun huwelijk. De populaire actrice (bekend van o.a. The Handmaid’s Tale en Gilmore Girls) was acht jaar getrouwd met Kartheiser (o.a. Mad Men en Titans).

De twee ontmoetten elkaar in 2012 op de set van Mad Men en trouwden twee jaar later. Over hun huwelijk is verder weinig bekend omdat het stel social media mijdt. Wél doken er de laatste jaren nare geruchten op over het gedrag van Kartheiser op de set van Titans. De acteur werd gestraft omdat hij crewleden uitschold en erg moeilijk was om mee te werken.

Alexis Bledel maakte onlangs bekend dat ze niet terugkeert in The Handmaid’s Tale seizoen 5. De reden is niet bekendgemaakt, maar het zou best kunnen dat haar scheiding al een tijdje in de lucht hing.

The Handmaid’s Tale seizoen 5

In het nieuwe seizoen van The Handmaid’s Tale strijden June en haar vriendinnen nog steeds tegen de dictatuur van Gilead, waar vrouwen niets meer of minder zijn dan veredelde broedkippen. Helaas wordt de invloed van Gilead ook over de grens in Canada steeds groter, maar er is ook hoopgevend nieuws. Binnen de dictatuur zélf gaan stemmen op om het bizarre systeem te hervormen. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder