• The Handmaid's Tale

Wanneer komt The Handmaid's Tale seizoen 5 naar Videoland?

Door Robin Heerkens
The Handmaid's Tale

Blessed be the fruit loops. Goed nieuws voor iedereen die uitkijkt naar de release van The Handmaid's Tale seizoen 5 in Nederland: we weten eindelijk wanneer we weer kunnen kijken op Videoland!

Releasedatum The Handmaid's Tale seizoen 5

June is terug! Het vijfde seizoen van de mega-populaire serie The Handmaid's Tale is vanaf 15 september te zien op Videoland. Op die datum dropt de streamingdienst de eerste twee afleveringen van de nieuwe reeks, maakte RTL bekend. Het was al bekend dat het vijfde seizoen in september op Videoland van start gaat. In de VS begint de serie weer op 14 september.

Waar gaat seizoen 5 van The Handmaid's Tale over?

Zet je schrap: er volgen spoilers voor The Handmaid's Tale tot nu toe. Waar gaat seizoen 5 eigenlijk over? Nou, June wordt geconfronteerd met consequenties voor het vermoorden van commandant Waterford terwijl ze worstelt om haar identiteit en doel opnieuw te definiëren. De weduwe Serena probeert haar profiel in Toronto te vergroten terwijl de invloed van Gilead Canada binnendringt. Commandant Lawrence werkt samen met Aunt Lydia terwijl hij probeert Gilead te hervormen en aan de macht te komen. June, Luke en Moira vechten op afstand tegen Gilead terwijl ze hun missie voortzetten om Hannah te redden en te herenigen.

Wie nóg meer wil weten, checkt hier ons ultieme overzicht van The Handmaid's Tale seizoen 5.

Seizoen 6

Een zesde reeks van The Handmaid's Tale is nog niet officieel aangekondigd. Maar actrice Ann Dowd, die in de serie Aunt Lydia speelt, zei eerder wel in een interview met het Britse tijdschrift Radio Times dat er nog een seizoen komt. Dus eh... dat vinden wij officieel genoeg!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: Veronica Superguide/ANP