Alexis Bledel (Rory) ziet vervolg Gilmore Girls wel zitten

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Alexis Bledel (Rory) ziet vervolg Gilmore Girls wel zitten

Alexis Bledel (Rory) ziet vervolg Gilmore Girls wel zitten

|
|

Laatste update:

Het is geen geheim dat fans van Gilmore Girls na A Year in the Life smachten naar een nieuw seizoen. Maar hoe kijkt hoofdrolspeelster Alexis Bledel (Rory) aan tegen een vervolg?

Tweet

Wie de laatste momenten van Gilmore Girls: A Year in the Life heeft gezien, zou denken dat een vervolg onvermijdelijk was. Netflix gooide er onlangs nog een schepje bovenop met een mysterieuze tweet (artikel bevat spoilers). Het heeft er dus alle schijn van dat we nog niet het laatste hebben gezien van moeder en dochter. De grote vraag is natuurlijk: zien de acteurs een nieuw seizoen van The Gilmore Girls ook zitten?

Reünie

Entertainment Weekly stelde deze vraag aan Alexis Bledel, die in de serie de rol van dochter Rory speelt: “A Year in the Life is heel natuurlijk tot stand gekomen. We hadden de reünie voor de fans in Austin en vanaf dat moment is het erg snel gegaan. (…) We wilden bovenal een goed verhaal vertellen en ik denk dat is af te zien aan A Year in the Life. Het enige dat ik kan zeggen over een eventueel nieuw seizoen is dat het helemaal afhangt van het verhaal en de timing. We willen gewoon een goed verhaal vertellen.”

Alexis bedankte in het interview ook meteen de fans: “Ik was eerlijk gezegd verrast dat mensen nog zo gek zijn op die serie. Het was prachtig om te zien hoe A Year in the Life door zowel oude als nieuwe fans in de armen werd gesloten.”

Lees verder