Netflix hint op vervolg Gilmore Girls: A Year in the Life

Door Redactie
Netflix hint op vervolg Gilmore Girls: A Year in the Life

Dankzij Gilmore Girls: A Year in the Life wisten fans eindelijk wat de laatste vier woorden waren van de serie. Maar waren het wel de laatste woorden? WAARSCHUWING: artikel bevat flinke spoilers over A Year In The Life.

Cliffhanger

Aan het einde van Gilmore Girls: A Year in the Life werden eindelijk de vier woorden onthuld waar fans van de serie al jaren zaten te wachten: ‘Mom, I’m pregnant’. En daarmee kwam de populaire serie ten einde. Of was het toch een cliffhanger? Een tweet die gisteravond werd verstuurd vanaf het Netflix-account houdt de fans flink bezig!

DNA-onderzoek

Natuurlijk was de grote vraag na A Year in the Life van wie Rory dan wel niet zwanger was. De meeste fans zetten hun geld op Logan, maar deze tweet roept meer vragen op dan die beantwoordt. De tweet is namelijk een verwijzing naar het dochterdrama van Luke uit seizoen 6. Toen ontdekte Luke dat hij de vader is van April, een slim meisje dat een DNA-onderzoek liet doen om te ontdekken wie haar biologische vader was.

Belangrijker is natuurlijk de vraag wáárom Netflix deze tweet de wereld instuurde. Maar misschien moeten we het ook niet moeilijker maken dan het is: Netflix is alweer druk bezig met nieuwe afleveringen en zolang het tegendeel bewezen is, hebben we volgend jaar weer iets om naar uit te kijken!