Gordon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon

Vaarwel, Gordon! Presentator vertrekt naar Dubai

|
|

Laatste update:

Geniet nog maar een paar uurtjes van de aanwezigheid van zanger/presentator Gordon! Op instagram kondigt hij officieel zijn vertrek aan: de koffers zijn gepakt voor zijn vertrek naar Dubai.

Afgelopen zomer doken er geruchten op dat Gordon van plan was om te emigreren naar Dubai. Een paar maanden later kregen we pas écht uitsluitsel: Gordon vertrekt inderdaad, maar het betekent niet dat hij nooit meer in Nederland verschijnt. Waarschijnlijk zien we hem best nog eens op televisie maar de artiest heeft in elk geval een nieuwe thuisbasis.

Na meerdere afscheidsfeestjes is vandaag de grote dag aangebroken. Op Instagram meldt Gordon: “De dag dat je wist dat hij zou komen! Goodbye Holland, Hello Dubai!”

Vaarwel, Gordon! Presentator vertrekt naar Dubai

Nederland zonder Gordon...

Het lijkt erop dat Gordons vriend Jeffrey óók meegaat naar de Verenigde Arabische Emiraten. Op zijn Instagram-pagina zien we hem dansen op zijn eigen ‘Dubye-party’. Van Toto hebben we nog niet zoveel vernomen maar Gordon was de laatste tijd bezig om een visum voor zijn controversiële hondje te regelen. Gordon vertelde een tijdje geleden dat hij niet (alleen) voor het weer uit Nederland vertrekt. Hij is alle aandacht voor zijn persoontje helemaal zat en zit niet helemaal op zijn gemak nadat hij werd overvallen in zijn eigen woning.

Dubai is niet enorm ver weg dus voor televisieklussen kan Gordon redelijk snel weer in ons koude kikkerlandje zijn. Om de kost te verdienen begint hij schijnbaar een interieurstylingsbedrijfje om hotels en dergelijke flitsend aan te kleden.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder