Gordon Heuckeroth

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon Heuckeroth

Gordon emigreert naar Dubai door roddelpers

|
|

Laatste update:

Gordon is het zat. Hij heeft een grote haat-liefde-verhouding met de roddelpers en die neigt de laatste tijd vooral naar de negatieve kant te gaan. De reden? Er komt teveel van zijn privéleven op straat te liggen. Mede daarom vertrekt hij naar Dubai.

Gordon vertelt dit aan RTL Boulevard, waar hij zelf fysiek aanwezig was. Hij ontving eerder in de week de award voor ‘meest besproken BN’er’ in dat tv-programma. Blijkbaar bevalt dat hem toch niet zo.

Een rustiger bestaan

Als Luuk Ikink hem vraagt of hij dat nooit zat is dat er altijd over hem gesproken, zegt hij: “Dat hoort erbij. Dat is denk ik ook een van de redenen waarom ik weg ga. Een rustiger bestaan.” Hij voegt toe dat het in Nederland ook kan, maar dat je dan altijd thuis zit.

Prille liefde

Het is opmerkelijk dat hij voor Dubai kiest, want veel privédingen waar Gordon voor staat of van houdt zijn helemaal niet mogelijk in de wereldstad. Samenwonen als je geliefde een man is bijvoorbeeld. Nu is zijn nieuwe relatie nog wel pril, maar dat is ongetwijfeld iets waar de Down the Road-presentator wel bij stil moet staan. Ook alcohol is niet geaccepteerd in de Verenigde Arabische Emiraten.

Gordon in Dubai

Aan de andere kant is het wel een goed moment voor hem om zijn leven om te gooien. Zo start hij met een bedrijf in het ontwerpen en bedenken van zakelijke formules en het inrichten van projecten en woonhuizen. Bialtawfiq! (Succes!)

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder