Gordon wil emigreren naar Dubai

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon wil emigreren naar Dubai

Het lijkt erop dat Gordon écht naar Dubai emigreert

|
|

Laatste update:

Het nieuws dat Gordon naar Dubai emigreert, hing natuurlijk al in de lucht, alleen was het toen 'van horen zeggen'-nieuws uit de showbizzrubrieken. Nu laat Gordon zelf er geen twijfel meer over bestaan: hij gaat inderdaad Nederland verlaten...

Gordon en zijn management hielden eerder nog de lippen stijf op elkaar toen het ging om de Dubai-emigratie, maar door Gordons laatste Insta-posts weten we het eigenlijk wel zeker. 

Gordon emigreert naar Dubai

"Prepping voor mijn verjaardagsfeestje, 53 alweer morgen en mijn farewellparty op weg naar een nieuw avontuur! #dubai", schreef Gordon bij foto's van een kameel-beeld en een partytent. Nou, dat euh... spreekt nogal voor zich natuurlijk. Gordan gaat naar Dubai.

Win het weekend van je dromen!

Wat gaat hij daar doen?

Wat Gordon in Dubai gaat doen? Euh... wonen? En, zo denkt Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven, genieten van het bruisende uitgaansleven. "Hij is er al een paar keer geweest en hij is verliefd geworden op die wereldstad: het is toch een beetje het New York van het Midden-Oosten. Het is ook relatief kort vliegen, hij wil in Nederland blijven werken", zei Bart eerder in Shownieuws.

Niet alleen maar leuk in Dubai

Bart plaatste er wel een grote kanttekening bij. "Alles wat Gordon leuk vindt is daar verboden. Samenwonen met een man, dat kan daar allemaal niet. Met alchohol hoe je daar ook echt niet aan te komen want je belandt zo in de gevangenis." Gordon heeft zelf nog niet over zijn Dubai-avontuur gepraat, maar mogelijk horen we binnenkort meer van de man zelf. Gerard Joling zal deze bevestiging in ieder geval met een big smile op zijn gezicht hebben gelezen: hij juicht Gordons emigratie toe.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder