Gordon wil emigreren naar Dubai

Veronica Superguide logo
Gordon wil emigreren naar Dubai

‘Gordon wil naar Dubai emigreren’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Zanger/presentator Gordon is van plan om naar Dubai te emigreren! Volgens Shownieuws heeft hij Nederland inmiddels wel gezien en voelt hij zich prettig in de woestijnstad.

Bart van Ettekoven weet het zeker: “Gordon wil echt daar naartoe!” De tafelgasten van Shownieuws gunnen hem een fijn leven, maar vragen zich toch af hoe Gordon bij Dubai terechtkwam. Volgens Van Ettekoven is “alles wat Gordon leuk vindt is daar verboden. Samenwonen met een man, dat kan daar allemaal niet. Met alchohol hoe je daar ook echt niet aan te komen want je belandt zo in de gevangenis.”

De stad heeft een bruisend uitgaansleven. “Ik denk dat Gordon daarop is aangeslagen”, meldt Van Ettekoven. "Hij is er al een paar keer geweest en hij is verliefd geworden op die wereldstad: het is toch een beetje het New York van het Midden-Oosten. Het is ook relatief kort vliegen, hij wil in Nederland blijven werken.”

Gordon zoekt de liefde in Dubai?

Volgens Shownieuws is het grootste probleem van Nederland dat Gordon hier niet de liefde van zijn leven kan vinden. “Hij zegt dat iedereen al een mening over hem heeft in Nederland, en daar kan hij natuurlijk zijn gang gaan.”

Win het weekend van je dromen!

Bram Moszkowicz snapt Gordons behoefte, maar bleef toch een betje verdwaasd achter. “Hij kan daar misschien de liefde van zijn leven vinden, maar hij kan daar niet mee over straat lopen daar.” Van Ettekoven bekeek dit nogal pragmatisch: “Dat ziet hij dan wel weer: zijn huis in Amsterdam houdt hij ook aan.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Gordon vertrok in 2018 van RTL naar Talpa, maar de presentator had daar helaas niet héél veel succes. Kijkers waren helemaal weg van 100 Jaar Jong, maar verder viel het helaas een beetje tegen.

Lees verder