Gordon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon

Gordon emotioneel na laatste uitzending 100 Jaar Jong

|
|

Laatste update:

Gister was de laatste uitzending van Gordons programma 100 Jaar Jong. Op Instagram blikt de presentator terug op wat het programma voor hem heeft betekend: “wat een golf aan positieve reacties heeft dit teweeggebracht echt zo gaaf!”

New year, new me

In 100 Jaar Jong volgt Gordon de levens van bejaarden boven de 100 jaar. Deze mensen staan nog actief in het leven. Deze actieve en positieve houding past perfect bij de levensstijl die Gordon wil aannemen na het afkicken van drank en drugs: “deze weg is dus duidelijk de juiste en enige weg voor mij”, schrijft de ex-zanger over de sfeer van het programma.

Positiever dan ooit

Gordon kampte met een uit de hand lopende drugsverslaving en besloot hier afgelopen jaar iets aan te doen. In Zuid-Afrika checkte Gordon zichzelf in bij een afkickkliniek. Nu is de presentator geheelonthouder en staat hij beter in het leven dan ooit! Gerard Joling geloofde overigens niks van Gordons afkickverhaal.

Nieuwe muziek en nieuwe programma's

Onlangs kondigt Gordon aan dat hij weer de studio in duikt. Hij gaat weer muziek maken. Daarnaast ging hij ook met Patty Brard op reis om het geheim van een lang en gelukkig leven te vinden. Je kunt niet om de beste man heen lijkt het wel! Nieuwe muziek, een succesvol programma; de nieuwe Gordon heeft de smaak goed te pakken!

Lees verder