Gordon en Gerard Joling

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon en Gerard Joling

Gordon maakt ouderenprogramma zonder Gerard Joling: 'zonder hem meer ruimte voor diepgang'

|
|

Laatste update:

Gordon blikt in de nieuwe editie van Veronica Magazine vooruit op zijn nieuwe ouderenprogramma 100 Jaar Jong op SBS6. Gerard Joling, met wie hij jaren soortgelijke programma's maakte, is niet van de partij, maar dat brengt volgens Gordon ook een groot voordeel met zich mee!

In 100 Jaar Jong duikt Gordon in de levens van honderdplussers die nog vol in het leven staan. Dat past perfect bij zijn nieuwe drank en drugs-vrije levensstijl, vertelt de presentator. Wat hebben deze kwieke oudjes gemeen? Ze gaan voor een leven vol rust, reinheid en regelmaat. Gordon: "Precies dat wat ik nú naleef."

Geen Gerard Joling

Geer & Goor is voorlopig even verleden tijd aangezien Gerard Joling bij RTL zit en dus niet meewerkt aan 100 Jaar Jong. Vindt Gordon dat erg? Nou... niet echt. Dat lacherige past namelijk wat minder bij dit programma. "Niets ten nadele van hem, want we hebben samen fantastische programma’s gemaakt, maar het was een andere benadering." En Gerards afwezigheid komt dit programma ten goede. "Omdat Gerard er nu niet bij is, ontstaat er veel meer ruimte voor diepgang. 100 Jaar Jong is een parel op mijn werk als televisiemaker." Over 'Geer' gesproken: die is wat minder enthousiast over Gordons nieuwe levensstijl. Hij gelooft weinig van het hele afkickverhaal en vermoedt dat er meer aan de hand is...

100 Jaar Jong

Grote kans dat je 100 Jaar Jong al voorbij zag komen. Laatst zat Gordon namelijk met één van de deelnemers, de 101-jarige levensgenieter Lenie, aan tafel bij DWDD. Dit zorgde voor grote hilariteit. Lenie nam absoluut geen blad voor de mond en gaf toe dat ze best wel een drankorgel is. Goede combi met Gordon, die juist probeert om van de alcohol af te blijven!

100 Jaar Jong is vanaf maandag 6 januari om 21:30 uur te zien op SBS6.

Lees verder