Gordon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon

Gordon gaat weer muziek maken: 'Het wordt echt te gek'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Gordon hield in 2016 een groot afscheidsconcert om het einde van zijn muzikale carrière te vieren. Nu heeft hij aan RTL Boulevard onthuld dat hij weer de studio induikt om nieuwe muziek te maken. "We gaan over drie weken de studio in. Het wordt écht te gek."

Geen cocaïne meer

Het waren zware jaren voor Gordon, met floppende SBS 6-programma’s en ook nog eens een uit te hand lopende cocaïneverslaving. De ex-ex-zanger zegt nu een half jaar verlost te zijn van drank en drugs en lekkerder in zijn vel te zitten dan ooit (tot irritatie van Gerard Joling)! Zijn afkickperiode in Zuid-Afrika was een grote inspiratiebron voor nieuwe muziek en tegenover RTL Boulevard zegt hij dat een bezoek aan de studio eraan komt.

Op 17 januari onthulde Gordon al dat hij voor het eerst in 3 jaar weer ging optreden. Sterker nog, op Instagram onthulde hij best wel nerveus te zijn! Maar dat het naar meer smaakte was al gauw duidelijk.

Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd

Gordon is ook meer op tv te zien binnenkort. Samen met Patty Brard reist hij de wereld rond om het geheim van een lang en gelukkig leven te vinden. Allerlei gezondheidsrituelen passeren de revue en het duo deinst nergens voor terug. Volgens het persbericht betekent dat ook in het gezicht geslagen worden, bijensteken, bloedzuigers en levend begraven worden. Vanaf maandag 10 februari op SBS 6!

Lees verder