Kijkcijfers reisprogramma Gordon en Patty in vrije val

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kijkcijfers reisprogramma Gordon en Patty in vrije val

Kijkcijfers reisprogramma Gordon en Patty in vrije val

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het nieuwe programma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd trok maandagavond weinig kijkers. De derde aflevering kwam zelfs niet in de top 25 van de avond terecht. 

Een beetje middelmatig

Het nieuwe reisprogramma van Patty en Gordon scoort niet zo goed als ze gehoopt hadden. Na de 511.000 en 433.000 kijkers bij de eerste twee afleveringen, moet het duo het maandag doen met 429.000. Het is dus niet zo’n flop als Angela de Jong voorspelde, maar echt een succes kunnen we het ook niet noemen. 

SBS valt buiten de prijzen

De grote winnaar van de avond was Radar op NPO 1 met 1,6 miljoen kijkers en ook RTL deed het goed met 982.000 voor Married at First Sight, waar vanavond de slotuitzending van te zien is, en 1 miljoen kijkers voor Uitstel van Executie. SBS6 weet nog niet goed terug te vechten tegen deze knallers.

Bizarre televisie

In Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd ondergaan de twee de gekste rituelen die hen zouden helpen met het jong blijven voelen. Zo gaat Gordon gewichtheffen met zijn geslachtsdeel en worden ze levend begraven. De kijkers die het programma wél wisten te vinden hebben zich in ieder geval goed vermaakt.

Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Lees verder