Gordon en Patty op zoek naar de eeuwige jeugd

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon en Patty op zoek naar de eeuwige jeugd

Gordon gaat gewichtheffen met geslachtsdeel

|
|

Laatste update:

Het gaat érg goed met Gordon. Hij is al tijden clean, wil weer muziek maken én scoort eindelijk weer met zijn tv-werk. Voor zijn nieuwe SBS6-reisprogramma met Patty Brard gaat de opper-entertainer weer ver om de kijker te verrassen. Héél ver. En hij gooit zelfs zijn geslachtsdeel in de kijkcijferstrijd!

In Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd reizen de twee tv-iconen naar allerlei exotische locaties om de gekste gebruiken en rituelen aan te gaan. Koeienurine drinken? Ja hoor, laat dat maar aan Gordon over. En gewichtheffen met je piemel? Ja, doet 'ie ook. Geloof je ons niet? Nou, kijk maar:

Gordon gaat gewichtheffen met geslachtsdeel

Gordon en Patty

'Pat en Goor' vertellen in een interview met De Telegraaf dat ze terugkijken op "een fantastische reis". ""We hebben dingen gedaan die we zelf nooit voor mogelijk hadden gehouden", zegt Gordon. Patty: "hij heeft liggen gewichtheffen met zijn geslachtsdeel!" Overigens moest ook Patty er een soort van aan geloven. "Opeens hing ik in een schommelstoeltje aan een penis van een meneer in Taiwan."

Eeuwige jeugd

Als we die twee zo horen praten, is deze penis-work-out niet eens het gekste dat ze deden tijdens deze verre reizen. En wat is nu eigenlijk het doel? "Op zoek naar de eeuwige jeugd geeft aan wat je kan doen om zo lang mogelijk in goede gezondheid ouder te worden", aldus Gordon - die óók in bloedzuigers mag happen en levend in een grafsteen verdwijnt. Jeetje! 

Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd is vanaf maandag 10 februari wekelijks om 20:30 te zien op SBS6.

Lees verder